NY ADGANGSKODE

Indtast din e-mail, for at få tilsendt en ny adgangskode.

E-mail addressen kunne ikke findes
MENU

Point

For hver atletikdisciplin findes der 4 resultatgrænser, som giver 1 – 5 point. Hver elev, som opnår et godkendt resultat, får min. 1 point. Klarer eleven resultatgrænse 1, får eleven 2 point, og så fremdeles op til 5 point. Point beregnes automatisk, når I taster elevernes resultater ind på hjemmesiden.

Klassens samlede resultat i kvalifikationen i Skole OL-atletik, udgøres at point fra de 5 bedste hhv. piger og drenge i hver af de 4 tællende discipliner + stafet.

Point 4.kl. 2017

Point 5.kl. 2017

Point 6.kl. 2017

Point 7.kl. 2017

Resultatgrænserne er baseret på de resultater eleverne har opnået ved Skole OL 2012-2016.

60m hækkeløb og 2km

Hækkeløb og motionsløb er ikke pointgivende i den landsdækkende kvalifikation, altså den konkurrence I laver på egen hånd i idrætstimerne, men vil indgå i øvelsesrækken ved de fleste lokale Skole OL-stævner, samt finalestævnet i Århus. Dette har vi valgt, da hækkeløb og 2km motionsløb kan afvikles på mange forskellige måder, alt efter redskaber og forhold, og derved forsvinder sammenligningsgrundlaget. Vi har derfor valgt ikke at lade disse discipliner indgå i pointberegningen, i den landsdækkende kvalifikationen til finalen.

Vi opfordrer til, at I alligevel prøver kræfter med jeres variation af hækkeløb og et 2km motionsløb. Hækkeløb har ved de tidligere års finalestævner været en meget populær disciplin. Under hækkeløb kan I læse vores forslag til hvordan I, med få midler, kan lave jeres eget hækkeløb.

Ved de lokalstævner hvor hækkeløb og 2km indgår, vil begge discipliner tælle med i konkurrencen om at vinde det pågældende stævne. Pointtabellerne for to discipliner kan I se her:

Pointtabel Skole OL – 60m hækkeløb

Pointtabel Skole OL – 2km motionsløb

Hvem får point?

Alle elever kan konkurrere i de 6 forskellige discipliner. De 5 bedste resultater for hhv. drenge og piger i hver disciplin tæller automatisk med i klassens samlede pointtal, sammen med klassens stafetresultat.

Der kåres ikke individuelle vindere i kvalifikationen og ved de lokale stævner. Ved Skole OL finalen kåres der både en vinderklasse, samt individuelle Skole OL mestre.

S

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED