NY ADGANGSKODE

Indtast din e-mail, for at få tilsendt en ny adgangskode.

E-mail addressen kunne ikke findes
MENU

Transport i Aarhus

Der kommer til at være liv i Aarhus og mange tusinde børn om dagen skal gennem byen. Derfor har vi lavet disse retningslinjer, som kan hjælpe jer bedre gennem transporten i Aarhus.

 

Om morgenen:

Alle klasser fra Aarhus og omegn opfordres på det kraftigste til at finde alternativer til Midttrafiks busser – altså cykle, forældrekørsel, eller på anden vis finde vej til Ceres Park. Hvis I alligevel vælger offentlig transport skal I benytte linje 18, 19, 20 eller 2A.

Alle klasser fra resten af landet som ankommer til Aarhus Banegård kan finde shuttlebusser fra Park Allé ud til Ceres Park. Disse busser kører sidste gang kl. 8:15. Det er IKKE Skole OL’s ansvar, hvis der ikke er plads i de sidste busser. Derfor opfordrer vi alle til at tage tidligt (tidligere) afsted. Alternativt kan I gå til Ceres Park – afstanden er 2,4 km.

Som kører i busser skal sørge for at parkere på p-området (vestparkeringen) ved Jyllands Allé.

Hvis I overnatter i Aarhus dagen inden vil der være shuttlebusser ind til Ceres Park – derfor skal I ikke bekymre jer om den del. Derimod skal I være opmærksomme, hvis I skal ind til Aarhus Banegård efter finalestævnet.

 

Om eftermiddagen:

Alle klasser fra Aarhus og omegn opfordres på det kraftigste til at finde alternativer til Midttrafiks busser – altså cykle, forældrekørsel, eller på anden vis finde vej væk fra Ceres Park.

For alle klasser fra resten af landet vil der være shuttlebusser ind til Aarhus Banegård efter finalestævnet kl. 16:00. Der vil være meget stort press på disse. Derfor opfordrer vi til, at I vælger en senere afgang end kl. 17:00. Det er først-til-mølle, og derfor vil vi helst ikke have at I misser jeres afgang fra Aarhus Banegård.
Alternativt kan I gå til Banegården – afstanden er 2,4 km.

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED