NY ADGANGSKODE

Indtast din e-mail, for at få tilsendt en ny adgangskode.

E-mail addressen kunne ikke findes
MENU

Atletik

Opnå jeres læringsmål i løb, spring og kast DK caption: 20160607 København, Danmark: Skole OL 2016 på Østerbro Stadion i København. 60 meter løb Foto: Lars Møller UK Caption: 20160607 Copenhagen, Denmark: School Olympics 2016 at Oesterbro Stadium in Copenhagen. 60 m sprint Photo: Lars Moellerved at lade Skole OL-atletik være en del af jeres idrætsundervisning. Motiver eleverne ved at være en del af en stor, landsdækkende konkurrence, hvor der er fokus på sammenhold og fairplay. Der er finalepladser på spil!

Atletik er det helt store omdrejningspunkt for Skole OL, og på siderne her kan I læse meget mere om Skole OL-atletik.


Hvem kan deltage?

Skole OL-atletik er for 4. – 7. klasse

Hvornår?

Skole OL-atletik kan afvikles hele skoleåret. De fleste afvikler deres træning og konkurrencer i foråret, og det er også her de mange lokale Skole OL-atletikstævner finder sted.

Uanset om I deltager ved et stævne eller afvikler jeres konkurrencer på egen hånd i idrætstimerne, så er sidste frist d. 24. maj 2017.

Hvordan tilmelder vi os Skole OL-atletik?

For at deltage i atletikkonkurrencen, skal du oprette din klasse her. Herefter har du mulighed for at indtaste jeres resultater fra idrætstimerne, samt tilmelde jer et lokalt stævne. Konktakt skoleol@dansk-atletik, hvis du har brug for hjælp.

Kontakt

For at høre mere om Skole OL-atletik kan I kontakte skoleol@dansk-atletik.dk

PRÆSENTERES I SAMARBEJDE MED